diumenge, 7 d’octubre del 2012

I Cursa G.E.I.EG - Decathlon a Girona

Xavi, Cris, Jordi, Oriol i Lluís.
Avui ens hem aplegat una bona colla per realitzar aquesta nova cursa que es celebrava molt a prop de casa, al parking del Decathlon de Girona, Ben aviat cap a 2/4 de 9 hem quedat a casa amb L'Oriol, La Cris, En Xavi, en Lluís i un servidor, per anar a recollir els dorsals i el xip, Un cop allà hem coincidit amb una bona colla de Trankils, en Narcís, La Silva, La Rosario, L'Emilio, Els Jordis, L'Ermengol el Paco, ... Una mica de trote, estiraments i cap a la línia de sortida. A les 10h tots a punt i sortida, la veritat és que com sempre s'ha sortit molt ràpid, la cursa ens portava per un traçat totalment urbà i amb una distancia curta de 6,2Km i aixó ho justificava. Una pujadeta forta direcció a palau i de seguit baixada direcció a l'universitat per la part del darrere i enllaç amb Pericot, fins agafar el carrer Migdia, i de volta cap al lloc de sortida.
  Personalment ha estat una cursa genial amb un ritme bastant ràpid, ja que al final m'ha sortit una mitja de 4,23/Km i millor marca personal als 5Ks (21,39 min.). Molt content i amb ganes de fer-ne més!!!
     Els companys han fet el que esperaven l'oriol com sempre davant 24é de la general amb 22 min. i pico, En Xavi Millorant els seus registres, La Cristina tot i no sentir-se del tot bé ha fet bona marca, i en Lluís en el seu debut ha estat molt bé (L'enganyarem per el dia del Carrer Nou). Jo 91 de 374 Participants com ja he dit molt bones sensacions.


Segons la classificació oficial, ritme de 4,17!!! ole tu!!!!

     Els companys de Trankils han anat fent als seus ritmes habituals.

Adjunto algunes fotos:







Salut i Kms!!!



3 comentaris:

  1. D'on heu tret la classifcació oficial?

    Merciii!!

    ResponElimina
  2. Aquesta es la del 2012 !!!! ... aquest any encara no ha sortit!!! ... segueix el Running girona a facebook

    ResponElimina