diumenge, 22 d’abril de 2012

Mitja Marató de la Garrotxa (Olot)

     Començo mostrant una foto dels metres finals, així he acabat "Tiesuuu"   


 Avui ens hem aplegat amb L'Àngel que m'ha recollit i en Jesús amb el qual havíem quedat al Pont Major, per anar a fer la mitja D'Olot, per segona vegada prenia part en aquesta prova, amb ganes de millorar l'anterior edició i de gaudir del recorregut, que com vaig comentar l'any anterior va ser genial. Un cop allà hem quedat amb en Narcís i la resta de companys del club que participaríem a la cursa. Recollida de Xips i Dorsals, un Talladet i escalfament. 
Com a curiositat el dorsal, que últimament em toquen divertits.

A les 10 hores tret de sortida i som-hi, els primers km com sòl ser habitual el ritme de la resta de corredors et porta, hem sortit plegats amb L'Àngel, i junts hem recorregut els primers 5Km, concretament fins el primer punt "d'avituallament", llavors ell m'ha anat deixant mica en mica, jo començava a notar que no anava gaire fi, aquest fet juntament amb el vent en contra durant els següents kilòmetres m'ha anat minvant tant físicament com de cap, la falta "d'entrenos" m'han passat factura. He decidit que intentaria disfrutar de l'encant de la prova sense obsessionar-me, i així ha transcorregut la resta del circuit. Al final el temps tampoc ha acompanyat i he repetit el temps de l'any anterior. En definitiva poc satisfet amb el crono, però content per haver-la acabat. Tot just és la quarta que faig.

Imatge del recorregut:


     Pel que fa els companys tots han aconseguit els seus Objectius, destacant en Jesús amb 1:30 i L'Àngel amb 1:46, que continua millorant cursa rere cursa, demostrant que la constància te premi, aviam si n'aprenc!!! XD
     També hi havia L'Oriol Gafarot acompanyat d'en Xevi Aguilar, que ha debutat amb molt bones sensacions, L'Oriol en la seva línia, un crack!

Aquesta setmana que comença és bastant important per a mi, ja que prepararé la pròxima per el dia 6 de Maig, a la ciutat de Girona. Espero estar a l'alçada i millorar les meves prestacions.

La recompensa final una Espatlla per tots!!!

Abans de començar ...

Durant el recorregut!Salut i Kms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada