diumenge, 15 d’abril del 2012

XV Cursa Esports Parra 10Ks

         Avui Després d'un mes sense competir, he tornat a disputar una cursa, D'aquest mes he estat 15 dies parat per problemes al genoll, però avui m'he sentit molt còmode. Exceptuant els kilòmetres 4 i 5, amb unes molèsties a la part exterior de la cama dreta, suposo que la causa ha estat la falta d'escalfament i el gran ritme en que hem sortit. 

          Tornem al principi per relatar la matinal d'atletisme, ens hem trobat a les 8:10 del matí amb L'Àngel Martí davant del Wellness, on havíem quedat amb el Narcís i companyia per recollir les samarretes que s'han fet per el grup/club TRANKILS, que la veritat son molt xules. Aquí la podeu veure.


             Un cop recollides hem anat a aparcar i a buscar en Jesús Martí, que ens esperava a una cafeteria de Vista Alegre, a buscar el xip i fer les fotos de tota la colla , al cotxe a canviar-nos i cap escalfar una mica, per esperar les 10 hores per la sortida, com sempre complicada, molta gent amb ganes de sortir al davant. En general ha estat una molt bona cursa, ràpida i sense incidents. M'havia marcat com a objectiu primer millorar el resultat de l'any passat i segon acostar-me als 45 min. ( objectiu bastant optimista ), al final he fet un temps de 47:45 (534 de 1041), un molt bon temps, ja que he millorat antany. Tots els companys que l'hem feta hem millorat marca, una molt bona notícia, també L'Albert Horta i L'Ermengol Oliveras.

            El recorregut ha estat molt semblant al de l'any passat amb una petita variant per les obres del carrer Migdia.


            Durant el recorregut hem comptat  amb reporters improvisats com en Carles ( un crack ) i en Narcís ( gràcies Presi. )











Si voleu veure més fotos us deixo el link aquí:

 Conclusió, molt bona cursa i una organització de 10!!! espero que al Carrer Nou n'aprenguin un xic ;D 
Salut i Kms!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada