diumenge, 14 d’octubre del 2012

20ena Cursa del Pilar (GIrona)

      Avui he corregut aquesta marxa/cursa que es celebrava a la nostre ciutat, juntament amb L'Oriol Gafarot hem fet via fins al punt de sortida per tal de formalitzar la inscripció i trobar-nos amb la resta de companys del club que havien decidit fer-la; El Narcís, La Sílvia, La Rosario, L'Emilio i En Jordi Martorell. La veritat es que feia molta fred, i amb el constipat que porto al damunt no les tenia totes. Un cop inscrits fotos de rigor, estudi de la tàctica, una mica d'escalfament i a punt per iniciar el recorregut.

        El Circuit era de 9,1 Kilòmetres que s'iniciaven al davant de la Guàrdia Civil, agafant el "carril bici" i arribant a bon pastor primera pujada dura i un cop a dalt desvio cap a l'esquerra en direcció torres de Palau, amb pujades i baixades, fins enllaçar amb el tennis, una baixada curta paral·lel a la creu de Palau, enllaçant amb un corriol i de tornada cap al punt d'inici.

        Com sempre la sortida ha estat força ràpida, he intentat seguir un bon ritme en tot moment i he fet la cursa acompanyat de L'Emilio, cosa que fa un temps, per mi era del tot impensable. al final l'hem realitzat en 43 minuts i 16 segons, a un pas per Kilòmetre de 4:44, crec que ha estat un bon test de cara a la cursa del carrer nou de Diumenge que ve.
          Cada vegada em sento més còmode i les sensacions d'avui han estat molt bones, l'objectiu que m'he marcat, és acostar-me a 45 minuts el cap de setmana que ve ...  Let's go!

Recorregut


Parcials per Kilòmetre.





 Salut i kms!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada