diumenge, 20 d’octubre de 2013

TCS Amsterdam Marathon 2013

Avui disputava la meva segona marató, a diferència de la primera ho feia fora de casa. Com he anat comentant aquesta dies, es tractava d'Amsterdam!
Ens hem aixecat ben d'hora cap a les 7h per esmorzar amb tranquilitat i anar cap al "olympishen Satdiun" on es disputava la cursa.


Foto prèvia a l'entrada a l'estadi, en Marc, en Josep i jo Mateix ... Nervis, aquí ja m'he començat a "stressar" el GPS no linkejava amb els satèl.lits i hi havia una cua tremenda per accedir a l'interior, on es donava el tret de sortida! ... Com que jo sortía 2 calaixos per endavant d'ells, no he pogut escalfar gran error, pero tot i això he sortit be, sense GPS pero bé.


fins el km 20 tot correcte, projecció de 3:45, pero a partir D'allà els bessons han donat els primers avisos, he parat a estirar, pero ja no he anat còmode. Sabia que el kilòmetre 30 m'esparaven una altre vegada les meves ties, la Yolanda, la Gemma, En David, L'Anna i la Mònica, que m'havia de fer de llebre l'ùltim tros, 12 kilòmetres, en aquell moment ho hagués deixat, m'apretava tot no em sentia gens be, ni la hidratació, ni els gels, ni la fruita. Estava acabat, pero ella m'ha animat a seguir.


I m'he intentat animar i pensar, que l'havies d'acabar i així ha estat!!! Patint molt, pero l'he acabada lluny de l'objectiu prèvi, fos i trencat però content, sobretot gràcies a tu carinyo, que m'has ajudat a arribar, finalment hem creuat la meta plegats!!! 

Exhaust, però content!!!

Per la seva banda en Marc ha debutat amb un gran temps 4:36 i en Josep ha acabat amb 5:13 ...
 Felicitats campions!!!

 Fins la propera ara a descansar i a visitar el barri roig!!!

                                            Salut i kms!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada