diumenge, 17 de juny del 2012

Marxa de Montfullà, "La Montfullada 2012"

      Avui ens hem llevat aviat per anar cap a la marxa de Montfullà, que es celebrava molt a prop de casa i on haviem quedat amb la colla per córrer. Cap a tres quarts de vuit, L'Ermengol m'ha passat a buscar i hem fet camí cap allà on hi havia els altres companys, avui n'erem una bona colla, La Sílvia, En Narcís, En Jordi Martorell, En David, L'Àngel, En Jordi Serra, L'Erme, i jo mateix. un gran grup. Tot i que tothom ha seguit el seu ritme, ja que al no haver-hi una sortida prevista a una hora Concreta la gent ha anat fent. Potser que aquest sigui l'únic inconvenient de la cursa.
        El recorregut era molt "Xulu" amb uns corriols molt macos, amb una amplia zona de obaga, que permetia apaivagar la calor. Un desnivell considerable, per la zona per on passava, amb zones trenca cames, pero molt aconsellable. al final molt bones sensacions i amb ganes de més.

Temps: 1.42 Apròx en 15 Ks.

Recorregut de la Marxa.
Merescut descans un cop arribat a casa. 

Crec que sóc animal de calor, i rendeixo millor amb ella. Llàstima que ara disminueix la celebració de curses. Continuarem sortint a provar, rutes ... 
         A més avui corria sense el Gps, a veure si aquesta setmana ja m'arriva el nou, ganessssss!!! Sr. Nike no em faci esperar!!! jajaja.




Salut i Kms!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada