diumenge, 2 de desembre del 2012

Marxa D'Estanyol 2012


      Avui ens hem llevat ben d'hora ben d'hora, concretament a quarts de 7 del matí per fer camí cap a Estanyol, on avui celebraven la marxa popular d'aquest poble, després d'haver-la tingut que anular quinze dies avanç per problemes amb la climatologia, la veritat i seguint la tendència d'aquest últims dies és que la fred era considerable. Així doncs hem sortit de Girona amb el Sr. Oriol Gafarot i el Gran Ermengol Oliveras, per ser allà cap a tres quarts de vuit tal i com havíem quedat per fer-nos la foto oficial del club. Allà ens hem trobat amb L'Àngel, En Narcís i La Sílvia, L'Emilio i La Rosario, i el David. Avui podíem escollir entre 2 recorreguts, un que feia 8 kilòmetres i un altre de 15, en principi tenia pensat fer el de 8, però a mesura que ha anat avançant la cursa me anat animant. Al final tots hem fet la llarga a excepció de L'Àngel que tenia una caminada i les noies que l'han fet a peu.

Estat dels Corriols durant la Cursa

   Al inici hem sortit tots junts, però a mesura que hem anat fent via, s'han anat formant grupets, en primer lloc L'Oriol que com sempre s'escapa, a continuació En David i jo, i finalment en Narcís, L'Emilio i L'Ermengol. Més o menys tots hem complert les nostres expectatives.
  
 Personalment he tingut molt bones sensacions després de no entrenar gaire últimament per culpa de la feina, la mandra i ... no sé, quelcom més! 
   Una marxa molt ben organitzada amb bona participació a un preu de 6€ i amb botifarrada i xocolatada per qui en volia. El recorregut és molt aconsellable amb constants pujades i baixades sense acumular gaire desnivell, la prova llarga constava de 16,5 kms un pèl més llarga del que es deia. Temps total 1:31:50 amb 5,34 minuts al kilòmetre.

Recorregut:


En David i jo arribant a meta.

Salut i Kms!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada