diumenge, 5 de febrer de 2012

1/2 Marató de Granollers


            Avui he disputat aquesta prova amb L'Oriol, hem quedat a dos quarts de nou i hem fet camí cap a Granollers, on ens esperava la que diuen és una de les millors mitges del país. En arribar ja hem vist que la fred seria la nostre companya de cursa i més a mesura que ha anat avançant la prova, ja que el poc sol que hi havia ha quedat ben tapat.

            En definitiva una prova molt ben organitzada amb una elevada participació, en total cap a uns 10.000 valents que han aguantat estoicament les incleméncies meteorològiques. Gran quantitat de públic que no ha deixat n'hi un moment.


        Personalment, no he tingut gaires bones sensacions, correcte els primers 12Ks però a partir de llavors el múscul del Soleo m'ha començat a donar algún ensurt i entre el fred i que anava més "Tiesu" que mai ... he catxat, s'em ha fet llarguíssima. Content per haver-la acabat, però amb ganes de preparar-ne un altre a consiència ... Probablement a Banyoles.

Aquesta setmana ja tindré les plantilles, que espero m'ajudin a rendir més i no tenir tans problemes musculars.

Constáncia és la paraula que m'haig de autoinculcar!!!           Us deixo algunes fotos  de l'esdeveniment. (Gràcies a la Cristina per les fotos i la companyia )

L'any que vé repetirem, segur!!!

Salut i Kms !!!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada