diumenge, 21 d’octubre del 2012

34ena Edició de la Cursa del Carrer Nou

    Avui es disputava una de les curses típiques del calendari Gironí de Running, Després de la polèmica de l'any anterior, s'ha de reconèixer que aquest any la organització ha corregit els errors que havien tingut. aquest any es diferenciava les curses de 5 i 10 km, ja que fins que no s'ha acabat la primera no ha començat la segona. Havíem quedat amb L'oriol cap a 3/4 de 9 i hem anat en direcció al punt de reunió on  recollíem el dorsal i el xip. Foto de grup amb els companys del club i cap a escalfar. Mentre ho fèiem, s'ha donat la sortida a la cursa de 5Ks, que s'iniciava a les 9:45 en aquesta hi prenien part la Marta i en Lluís. Cap a les 10:30 ha començat la cursa de 10Kms, on preníem part tots els Trankils i molts coneguts.
Quan m'he llevat no tenia gaires bones sensacions, tenia una punxadeta al lateral del bessó i continuava amb el "gripasso" de tota la setmana, tot i això des de la sortida, he tingut molt bones sensacions he agafat el ritme seguint el Sven, en Jordi Plaja i en David Ros. Tenia previst acostar-me a un temps total de 45 minuts, i al final ho he clavat, 44:51 temps a meta, temps real 44:14, amb un ritme de 4,29 minuts per Kilòmetre (segons el meu GPS 4,25) la veritat es que estic molt content.
La resta d'amics i companys han complert amb les expectatives que tenien marcades a priori.

La Marta, L'Oriol, La Judit, Jo, Lluís i L'Eva.


Recorregut i temps per kilòmetre, en les dues properes imatges.



Resultats dels companys del club i Amics!!!


Salut i Kms

dijous, 18 d’octubre del 2012

34a Cursa del carrer Nou de Girona

      S'acosta un dels moments àlgids de les curses populars a terres Gironines, la cursa amb més solera de la demarcació, de la qual espero recuperi l'imatge tradicional que ha tingut sempre, ja que l'any passat va ser una mica caòtica. Aquest any igual que l'anterior hi haurà 2 recorreguts un de 5k i un altre de 10, vaja el tradicional. 
El preu continua siguen excessiu, molts companys que tradicional la feien aquest any no la faran.
La climatologia sembla que tindrà un paper destacat, ja que les previsions anuncien pluja tot el cap de setmana ... tan de bo ens doni una treva.
Personalment esper-ho fer un bon temps!!! ... ja veurem ...



Perfil i recorregut:




Bona cursa a Tothom!!!!

Salut i Kms!!!

diumenge, 14 d’octubre del 2012

20ena Cursa del Pilar (GIrona)

      Avui he corregut aquesta marxa/cursa que es celebrava a la nostre ciutat, juntament amb L'Oriol Gafarot hem fet via fins al punt de sortida per tal de formalitzar la inscripció i trobar-nos amb la resta de companys del club que havien decidit fer-la; El Narcís, La Sílvia, La Rosario, L'Emilio i En Jordi Martorell. La veritat es que feia molta fred, i amb el constipat que porto al damunt no les tenia totes. Un cop inscrits fotos de rigor, estudi de la tàctica, una mica d'escalfament i a punt per iniciar el recorregut.

        El Circuit era de 9,1 Kilòmetres que s'iniciaven al davant de la Guàrdia Civil, agafant el "carril bici" i arribant a bon pastor primera pujada dura i un cop a dalt desvio cap a l'esquerra en direcció torres de Palau, amb pujades i baixades, fins enllaçar amb el tennis, una baixada curta paral·lel a la creu de Palau, enllaçant amb un corriol i de tornada cap al punt d'inici.

        Com sempre la sortida ha estat força ràpida, he intentat seguir un bon ritme en tot moment i he fet la cursa acompanyat de L'Emilio, cosa que fa un temps, per mi era del tot impensable. al final l'hem realitzat en 43 minuts i 16 segons, a un pas per Kilòmetre de 4:44, crec que ha estat un bon test de cara a la cursa del carrer nou de Diumenge que ve.
          Cada vegada em sento més còmode i les sensacions d'avui han estat molt bones, l'objectiu que m'he marcat, és acostar-me a 45 minuts el cap de setmana que ve ...  Let's go!

Recorregut


Parcials per Kilòmetre.





 Salut i kms!!!

dijous, 11 d’octubre del 2012

Música per Córrer.


      Tot esperant la cursa del cap de setmana, Que aquest "finde" serà la que organitza a Girona La Guàrdia Civil (Pfff), Anomenada Cursa del Pilar, el dia 14 a les 9 hores a un Preu de 7€ i amb un recorregut de 10 Ks, Que farem amb alguns companys del club. D'altres faran la Mitja de Roda de Ter, per a mi encara és aviat per una cursa de tanta distancia. 

       Vull compartir amb vosaltres el meu top de cançons per córrer que actualment no falten en la meva "playlist" intersetmanal:




  1. Mi Personalidad - Love of Lesbian
  2. Pegatina - Rubén Pozo
  3. Eme - Leiva
  4. Per tu Mare - Lax'n'Busto
  5. Do It - The Sunday Drivers
  6. Un Día En El Mundo -Vetusta Morla
  7. Como un Perro - Maná
  8. So Payaso - Extremoduro
  9. A Cualquier Otra Parte - Dorian
  10. Olvídate de mí - Zenttric
  11. Madrid - Pereza
  12. Allí donde solíamos Gritar - LoL
  13. La marea - Vetusta Morla
  14. ¿No podíamos ser agua? - Maldita Nerea
  15. Fue tan Importante - Carlos Sadness
  16. En Mis Venas - Supersubmarina
  17. Errante - Niños Mutantes
  18. El Inventario - Maldita Nerea
  19. Nadie por las Calles - Love of Lesbian
  20. Leave out all the rest - Linkin Park
  21. Al Respirar - Vetusta Morla
  22. Chas! y aparezco a tu lado - Supersubmarina
  23. Electricistas - Niños Mutantes
  24. In the end - Linkin Park
  25. Tiovivo - Ivan Ferreiro

Cançons que em motiven i m'exigeixen, aquest últim més m´han fet costat, en la solitud de les sortides nocturnes ... 

Salut i Kms!!!

diumenge, 7 d’octubre del 2012

I Cursa G.E.I.EG - Decathlon a Girona

Xavi, Cris, Jordi, Oriol i Lluís.
Avui ens hem aplegat una bona colla per realitzar aquesta nova cursa que es celebrava molt a prop de casa, al parking del Decathlon de Girona, Ben aviat cap a 2/4 de 9 hem quedat a casa amb L'Oriol, La Cris, En Xavi, en Lluís i un servidor, per anar a recollir els dorsals i el xip, Un cop allà hem coincidit amb una bona colla de Trankils, en Narcís, La Silva, La Rosario, L'Emilio, Els Jordis, L'Ermengol el Paco, ... Una mica de trote, estiraments i cap a la línia de sortida. A les 10h tots a punt i sortida, la veritat és que com sempre s'ha sortit molt ràpid, la cursa ens portava per un traçat totalment urbà i amb una distancia curta de 6,2Km i aixó ho justificava. Una pujadeta forta direcció a palau i de seguit baixada direcció a l'universitat per la part del darrere i enllaç amb Pericot, fins agafar el carrer Migdia, i de volta cap al lloc de sortida.
  Personalment ha estat una cursa genial amb un ritme bastant ràpid, ja que al final m'ha sortit una mitja de 4,23/Km i millor marca personal als 5Ks (21,39 min.). Molt content i amb ganes de fer-ne més!!!
     Els companys han fet el que esperaven l'oriol com sempre davant 24é de la general amb 22 min. i pico, En Xavi Millorant els seus registres, La Cristina tot i no sentir-se del tot bé ha fet bona marca, i en Lluís en el seu debut ha estat molt bé (L'enganyarem per el dia del Carrer Nou). Jo 91 de 374 Participants com ja he dit molt bones sensacions.


Segons la classificació oficial, ritme de 4,17!!! ole tu!!!!

     Els companys de Trankils han anat fent als seus ritmes habituals.

Adjunto algunes fotos:







Salut i Kms!!!