dijous, 16 d’agost del 2012

I Cursa Solidària Ànums Empordà a Cantallops

   Avui ens hem llevat ben aviat cap quarts de set per fer camí cap a Cantallops, a la vora de La Jonquera, on si celebrava la primera edició d'aquesta cursa, que a diferència de altres que fem durant tot l'any, anava destinada a recollir fons per ajudar als afectats per els incendis que van patir els veïns de la comarca a principis d'estiu.

Hem quedat amb la Sílvia i en Narcís i hem fet camí cap allà, una horeta de camí i ja érem a lloc, la veritat es que durant bona part del trajecte, et tocava la fibra veure en l'estat que havia quedat el paisatge degut els focs, esgarrifós!!!! Un cop a lloc, formalització de la inscripció i cap a esmorzar. Preparació per la cursa, trobada amb la majoria de membres del Club, fotos de rigor i tret de sortida (allà hi havia en Carles, L'Àngel, L'Ermengol a més d'en Narcís i la Sílvia).
Primer han sortit els participants a la cursa de 20 Km, que passava per l'Albera amb uns nivells d'altura considerables, i després hem sortit els que fèiem la curta havia de ser de 12 ks però al final ha estat de 10. primer kilòmetre per un estret corriol emmurallat que ens ha fet caminar més que córrer i de seguit hem enllaçat amb pistes forestals enmig del paisatge despullat per les flames i que deixava una estampa de calcinació absoluta.




 Cursa no  gaire dura, però si molt i molt calorosa, la climatologia sumada a la xafogor que sortia de terra, suposo degut a les cendres, s'ha fet pesada. els 15 ks que havia fet el dia abans també han passat factura. 

Al final un temps de 1:02:53 amb un pas de 6:16 Bastant lent. He acabat rebentat!!!!

Fotos:


 El final la recaptació ha estat espectacular amb 10.000€ i uns 1000 corredors inscrits, genial!!!

Salut i Kms