diumenge, 17 de juny del 2012

Marxa de Montfullà, "La Montfullada 2012"

      Avui ens hem llevat aviat per anar cap a la marxa de Montfullà, que es celebrava molt a prop de casa i on haviem quedat amb la colla per córrer. Cap a tres quarts de vuit, L'Ermengol m'ha passat a buscar i hem fet camí cap allà on hi havia els altres companys, avui n'erem una bona colla, La Sílvia, En Narcís, En Jordi Martorell, En David, L'Àngel, En Jordi Serra, L'Erme, i jo mateix. un gran grup. Tot i que tothom ha seguit el seu ritme, ja que al no haver-hi una sortida prevista a una hora Concreta la gent ha anat fent. Potser que aquest sigui l'únic inconvenient de la cursa.
        El recorregut era molt "Xulu" amb uns corriols molt macos, amb una amplia zona de obaga, que permetia apaivagar la calor. Un desnivell considerable, per la zona per on passava, amb zones trenca cames, pero molt aconsellable. al final molt bones sensacions i amb ganes de més.

Temps: 1.42 Apròx en 15 Ks.

Recorregut de la Marxa.
Merescut descans un cop arribat a casa. 

Crec que sóc animal de calor, i rendeixo millor amb ella. Llàstima que ara disminueix la celebració de curses. Continuarem sortint a provar, rutes ... 
         A més avui corria sense el Gps, a veure si aquesta setmana ja m'arriva el nou, ganessssss!!! Sr. Nike no em faci esperar!!! jajaja.




Salut i Kms!!!

diumenge, 10 de juny del 2012

Cursa Montilivi 12Kms

      Avui ha estat un d'aquells dies que de seguit que t'hi poses tens bones sensacions, Ens hem reunit una bona colla per fer la cursa de Montilivi que era de 12 Ks. Erem, L'Ermengol, en Llucià, L'Emilio, la Rosario, La Sílvia, L'àngel, en David, en Narcís, en Martorell i jo.
Cursa amb uns 150 participants amb un recorregut genial amb pujades i baixades, amb una temperatura ideal per "Runnejar".

Esperant a L'Ermengol aquest matí.

Recorregut Cursa Popular Montilivi
Hem sortit plegats fent una carrera de menys a més, fins que al kilòmetre 5 que juntament amb en Llucià, L'Àngel i en Narcís hem tirat una mica fen camí, fins que a falta d'un kilòmetre i mig m'han tret uns metres que ja no he pogut recuperar, tot i acabar amb ritme de 4,20 al final.

Aquí preparant-nos per la cursa.

Foto d'equip.

Al final:
Temps de 59:30 amb un ritme de 5:13el Km. En 11Km. 450 mts.

Molt content.

Salut i Kms!!!

diumenge, 3 de juny del 2012

Cursa L'Alba de Salt

Avui ens hem aplegat uns quants trankils per disputar aquesta prova de 9Kms apròximada ment, amb un recorregut meitat Urbà, meitat per les Deveses de Salt, cursa molt en-tretinguda amb una participació de més menys 200 participants. Al final un ritme de 5:05 i 43,50 de temps total, al principi he sortit amb molès-ties al soleo i he fet bona part del recorregut acompanyat de L'Ermengol, Peró a mesura que anava avançant m'he anat trobant més còmode i pogut mantenir el ritme.  Content i a per un altre, la setmana vinent Montilivi. 


Recorregut:



Foto del Grupet habitual:

Àngel - Jordi - Oriol - Ermengol - Jesús

Salut i Kms!!!

dissabte, 2 de juny del 2012

Cursa Policia Local Salt

El Divendres dia 1 de Juny, ens vam reunir amb L'Àngel, en Jesús i en Narcís per córrer aquesta cursa, que tenia la particularitat de fer-se un dia entre setmana a més de que fos gratuïta. El Circuit era de 7 Kms. per les deveses de Salt, totalment planer i que vaig fer en 37 min. a un ritme de 5.10. dia molt calorós, menys mal que l'ombra ens va acompanyar durant bona part del recorregut.

Recorregut de Wikiloc


Afegeixo fotos de la cursa.

Foto amb en Xavi ... Quin crack!

"Catxondeo" amb el fotograf, diguem que tenia problemes per fer la foto.

Foto del team

Salut i Kms.

Cursa Sant Roc de Vilablareix

      El passat Diumenge dia 27 Maig vam còrrer juntament amb altres companys del club aquesta prova. una cursa de quasi 10 Kms. per corriols fins pujar a l'ermita de Sant Roc, i tornar al poble. Molt distreta i divertida degut al desnivell que hi havia.

Recorregut


Us deixo unes fotos de l'esdeveniment.

Una bona colla de cracks

Foto Oficial del Team

Escalfament a tope, jaja

Adormits

Salut i Kms!!!