diumenge, 6 de maig del 2012

XVIII MItja marató Ciutat de Girona

      Avui he corregut la darrere mitja de la temporada primavera/Estiu, i ho feia a casa, ja que part de l'organització i patrocini, va a càrrec de l'empresa de la qual formo part. Tenia especial il·lusió per participar-hi per aquest motiu, sabia que no tenia la preparació ideal degut a haver pres part de la mitja de la Garrotxa tan sols fa 14 dies. Però les ganes han pogut més que el físic. Cal destacar que hi ha rècord de participació, amb un total de 3.200 Inscrits, en les diferents proves.
     

        Des de les 7 ja era allà ajudant als companys que fan de voluntaris a muntar tot el "tinglado", i a les 8:15 he marxat cap al punt de trobada, on havíem quedat amb el companys del club, L'Àngel, la Sílvia, la Rosario, L'Emilio, el Narcís, L'Ermengol i en Jordi ( tots ells han participat a la Popular, de uns 9,5 Kms ) També hi havia L'Oriol, En Joan i jo mateix. Foto de grup i cap a escalfar, la sortida de la mitja era a les 9:30 en punt, i Així ha estat, sortida direcció a la plaça marqués de camps i la resta de de recorregut que podeu veure a continuació.


      Ha estat una cursa molt entretinguda,  s'hem ha fet un pèl llarga als últims 3 kms, on potser era més dura o veníem de la part de Montilivi ( que és la part més dificultosa ). fins aquest moment portava un temps total de 1:35 llargs, però a partir d'aquí el ritme per kilòmetre ha baixat en picat. Completant un temps total de 1:55 a l'arribada, content per haver-la acabat i satisfet per sumar-ne una més al sac. Les sensacions han estat molt diferents que a Olot ja que m'he trobat bastant còmode quasi tot el recorregut.

Aquí us deixo unes fotos:




Salut i Kms