diumenge, 11 de març del 2012

XXXII Marxa de Riudarenes-L'Esparra i Argimont

      Aquest matí hem sortit amb L'Oriol cap a tres quarts de vuit en direcció Riudarenes, per fer la marxa d'aquesta localitat, que tan bé organitza l'ateneu del poble. Un cop allà inscripció, visita a en "roca" i apa-li cap a la sortida.


       El recorregut igual que els anys anteriors, està marcat per l'ùltima ascenció a l'ermita de la Mare de Déu D'argimont, un kilometre i mig amb pendents molt fortes, en general la cursa consta de 11 Km de pujada i els següents 11 de baixada o pla, entotal 21,6 Km. de plaer corrent per la natura, adjunto detalls.

Recorregut
Desnivell - guany/pèrdua en elevació total: 698mt. /700mt.  Elevació minima  83m màx. 445m.
    Marxa molt aconsellable, de caràcter no competitiu però en un marc incomparable amb un paissatge ùnic!!! Visca la Selva i els seus Monts i Muntanyes.

Fins a dalt l'ermita ufff!!!
Ja queda menys ...
Un parell de fotos amb en "Pitu" ... L'Oriol Gran company de curses.



     En definitiva, l'any que ve repetirem ...
Salut i Kms!!!

diumenge, 4 de març del 2012

18a Mitja Marató del Pla de L'Estany

    
Molt, molt content!!!!

         Aquest matí hem quedat amb L'oriol i la Cristina a les 8h. per fer camí cap a Banyoles, un cop allà salutacions varies a coneguts i amics, recollida de dorsals, fins que hem trobat a en Carles, en Jesús, L'Ermengol i finalment L' Àngel. Escalfament, i cap a la sortida. A les 9:30 en punt tots preperats i som-hi, Gaaaaas! Per primera vegada he estat capaç de mantenir el ritme durant tota la cursa, amb petites oscil.lacions de 25 segons amunt o avall, he fet la major part del recorregut acompanyat de L'Àngel, i m'ha ajudat a ser constant, gràcies company!!! Com a recompensa el temps a meta. Ara ja puc dir que sóc Sub 1:50!! en creuar la meta el meu GPS marcava un temps de 1:49:30 un luxe per a mi!!! Això confirma la progressió respecte la mitja de Granollers, que vaig fer en un temps de 1:59 llarg, Parlem de 10 minuts menys!!! 

Recorregut de la mitja.
El recorregut ha estat genial, Vorejant el llac i amb algunes pujadetes significatives cap el Km 10, en general una cursa molt ben organitzada, amb uns 900 corredors, rècord segons la organització, I per repetir l'any vinent. ( ja en porto 3, suposo que la próxima serà Olot ) 

Adjunto varies fotos, amb L'Oriol.




A seguir entrenant per la próxima!!!



Salut i Kms!!!